nit de tapes 2020

Posposem la Nit de Tapes de El Mercat de Montgat a 2021, amb més ganes i forces que mai.

 

La prioritat de El Mercat de Montgat són els nostres clients i els nostres comerços. Aquest 2020 la situació provocada per la COVID-19 ens obliga, més que mai, a actuar amb responsabilitat. La seguretat i el benestar dels nostres clients i comerciants ha estat sempre la prioritat de El Mercat de Montgat. És per això que la 4a edició de La Nit de Tapes la celebrarem tots plegats l’any vinent.

 

Des de l’inici de la pandèmia hem treballat per fer de El Mercat de Montgat un Espai Segur. Ara, a més, reforcem la digitalització i l’ús de les noves tecnologies per garantir el benestar dels nostres clients i del nostre poble. Un exemple d’aquestes activitats online ha estat l’èxit del 3r Concurs La Teva Foto de l’Estiu, amb més de 400 participants directes que ja s’ha convertit en una tradició. Aprofitem per donar les gràcies més que mai.

 

Ben aviat emprendrem noves iniciatives que reforcen els canals digitals i ens permetran gaudir de les millors activitats en la situació actual. Us volem aprop però segurs, prioritzant sempre la seguretat i la responsabilitat davant la pandèmia que vivim.

 

Estigueu connectats amb El Mercat de Montgat i descobriu tot el què estem preparant, entre d’altres, el proper 4t Aniversari! Molta salut!