Participa al sorteig de El Mercat de Montgat per guanyar un àpat per a 2 persones de menjar per emportar!

Pots participar escanejant el QR que trobaràs al mateix Mercat (en cartells i a les pantalles digitals), al blog de la web o en aquest link: https://ojeaqui.es/jsN2

 

Els 8 guanyadors optaran a 1 d’aquests àpats per a 2 persones:

 • Pastissets o terrines de gelat de Can soler
 • Menú de pizzes de La Botigueta Cuina de Mercat
 • Menú del Kiki’s
 • Safata de Fusion Sushi

 

Participa del 26 de març fins al 3 d’abril a les 23:59 h.

Anunciarem els guanyadors el 6 d’abril per xarxes. Molta sort!

 

BASES DEL SORTEIG

ORGANITZADOR:

MERKAMONTGAT S.L ( El Mercat de Montgat), amb CIF B55230973, situat a  Pl. de la mare S/N, 08390 de Montgat. Telèfon: 93 595 08 81. Mail: comunicacio@mercatdemontgat.cat

 1. La participació és voluntària i gratuïta.
 2. Participants: és necessari que els participants siguin majors de 16 anys, i emplenin correctament el formulari de participació amb les seves dades, complint amb els requisits establerts en les bases legals.
 3. Durada: el període de participació en el sorteig és del 26-3-21 a les 00:00 h fins el 3-04-21 a les 23:59h.
 4. Objecte i sistema de participació: El Mercat de Montgat durant el mes de març i abril de 2021, en diferents espais publicitaris, cartellera, senyalètica i canals online, es trobarà informació amb indicació del sorteig, que serà a través de les xarxes socials de El Mercat de Montgat.
 1. Premis: Hi haurà 8 guanyadors que guanyaran un àpat per a 2 persones en un dels següents establiments de El Mercat:
  • Menú Kikis: 2 entrepans a escollir + unes braves i 2 begudes (refresc o cerveses)
  • Menú La Botigueta Cuina de mercat: 2 pizzes a escollir + 1 ampolla de vi
  • Fusion Sushi: una safata per a 2 persones amb 2 cerveses
  • Can Soler: 1 pastís individual per persona a escollir o una tarrina de ½ litre per a dues persones
 1. Sorteig: El sorteig es realitzarà el 6-04-21 a les 10:00 h, i l’elecció del guanyador es farà de manera aleatòria a través de plataforma online. S’escollirà 8  guanyadors i 2 guanyadors “ en reserva”  en cas que el primer no sigui vàlid, passarà per ordre als guanyadors en reserva.
 1. Guanyadors: El Mercat de Montgat comunicarà el nom del guanyador del sorteig el mateix 6-04-21 a les 12:00 a través de la publicació dels noms complerts a les  pàgines de Facebook, Instagram i web de El Mercat, per això ens autoritza expressament a aquesta publicació a través de l’acceptació de les presents bases. El Mercat de Montgat contactarà per mail o telèfon amb el guanyador/a, per confirmació i validació. El guanyador/a rebrà un correu amb el val premiat que haurà d’entregar i acreditar-se personalment al mateix establiment que li hagi tocat, abans del 30-04-21.
 2. Dret modificació i exclusió: El Mercat de Montgat, es reserva el dret a modificar o cancel·lar les normes del sorteig durant la realització del mateix en cas que circumstàncies alienes al control de l’organització justifiquin aquest canvi, així com d’excloure de la promoció als participants que:  s’inscriguin amb comptes falsos o creades per a aquest efecte amb la finalitat de poder presentar més d’una participació;  de qualsevol forma fraudulenta o artificial que manipulin la seva participació en la present promoció; s’incompleixin les presents bases en qualsevol forma.
 3. Protecció de Dades: Merkamontgat S.l garanteix el compliment íntegre del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 i de la Llei Orgànica 3/2018, de 8 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, en el tractament de les dades personals recollides en la present promoció, en especial pel que fa a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel•lació de dades personals dels concursants, que es poden exercir a través de info@merkamontgat.cat. Tanmateix, els guanyadors autoritzen al fet que el seu nom, cognoms i la seva imatge siguin publicats a la nostra pàgina web o xarxes socials o altres publicacions amb la finalitat de donar a conèixer els guanyadors i activitats de El Mercat de Montgat.
 4. Acceptació de les bases: La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents Bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i, com a conseqüència d’això, el Mercat de Montgat quedarà alliberat del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.