Vols guanyar un viatge per a 2 persones i un lot de productes de El Mercat? Doncs participa ja al 5è concurs de LA TEVA FOTO DE L’ESTIU!

Hi haurà 2 guanyadors/es escollits pel jurat, a la foto més original i a la foto més estiuenca.

 

Prepara’t perquè pots guanyar un viatge a Sevilla per a 2 persones amb 2 nits d’hotel o bé un lot de productes de El Mercat!!!

 

Per saber com participar has de seguir els següents passos que t’indiquem o clicant directament aquí:

✅ Seguir a @elmercatdemontgat

✅ Fes una foto del teu estiu i penja-la a Instagram amb el hashtag #fotoestiumercatdemontgat2022

✅ Recorda que has de tenir el perfil públic perquè puguem veure la fotografia

✅ Tens des del 22 d’agost fins al 29 de setembre del 2022 per penjar les teves fotografies.

 

Va, anima’t! Sigues creatiu i fes una foto per poder participar al concurs. Tu podries ser el guanyador/a!

 

Els/les guanyadors/es  seran anunciats per xarxes el dissabte 1 d’octubre.

 

 

BASES DEL CONCURS DE CARNAVAL

ORGANITZADOR: MERKAMONTGAT S.L ( El Mercat de Montgat), amb CIF B55230973, situat a  Pl. de la mare S/N, 08390 de Montgat. Telèfon: 93 595 08 81. Mail: comunicacio@mercatdemontgat.cat

  1. La participació és voluntària i gratuïta.
  2. Durada: el període de participació al concurs és des del 22-08-22 fins el 29 d’octubre del 2022.
  3. Objecte i sistema de participació: El Mercat de Montgat durant el mes d’agost i setembre de 2022, en diferents espais publicitaris, cartellera, senyalística i canals online, es trobarà informació amb indicació del concurs que es realitzarà a El Mercat de Montgat.
  4. Premis: Hi haurà 2 premis que consisitiràn en un lot de productes de El Mercat de Montgat i un viatge per a 2 persones a Sevilla on inclou el viatge amb avió i 2 nits d’hotel.
  5. Concurs: El concurs es realitzarà el 30-09-22, i l’elecció dels guanyadors serà a càrrec del jurat format per membres de El Mercat i del CRIC (es valorarà la originalitat i que respiri estiu).
  6. Guanyadors: El Mercat de Montgat comunicarà els noms dels guanyadors del concurs el dia 01-10-22 a les 13h a través de la publicació dels noms de xarxes dels guanyadors, a les  pàgines de Facebook i Instagram del Mercat, per això ens autoritza expressament a aquesta publicació a través de l’acceptació de les presents bases. El Mercat de Montgat contactarà per missatge privat a través de xarxes amb els guanyadors, per confirmació i validació. Els guanyadors hauran de recollir el premi el 08-10-22 a les 21h a El Mercat de Montgat dins de la celebraciuó de la Nit de Tapes, o bé podrà enviar un representant el mateix dia i hora.
  7. Dret modificació i exclusió: El Mercat de Montgat, es reserva el dret a modificar o cancel·lar les normes del sorteig durant la realització del mateix en cas que circumstàncies alienes al control de l’organització justifiquin aquest canvi.
  8. Protecció de Dades: Merkamontgat S.l garanteix el compliment íntegre del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 i de la Llei Orgànica 3/2018, de 8 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, en el tractament de les dades personals recollides en la present promoció, en especial pel que fa a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants, que es poden exercir a través de comunicacio@mercatdemontgat.cat. Tanmateix, els guanyadors autoritzen al fet que el seu nom, cognoms i la seva imatge siguin publicats a la nostra pàgina web o xarxes socials o altres publicacions amb la finalitat de donar a conèixer els guanyadors i activitats de El Mercat de Montgat.
  9. Acceptació de les bases: La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i, com a conseqüència d’això, El Mercat de Montgat quedarà alliberat del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.