EL MARESME COMPTARÀ AMB UN CICLE D’ESDEVENIMENTS DE GASTRONOMIA ITALIANA

 

Dissabte, 18 de febrer tindrà lloc el primer dels esdeveniments organitzat per la nova botiga de pasta fresca i delicatessen Nonne e Bisnonne al nou Mercat de Montgat. Es tracta del PASTA & WINE DAY, un dia on s’oferirà als assistents un tast amb gran varietat de pasta fresca farcida amb gorgonzola, sèpia, salmó, castanyes, bacallà… i maridatge amb vins. L’acte comptarà amb el reconegut enòleg de Vilassar de Dalt, Oriol Artigas, que farà una cata de vins del Piemont i un cuiner de la regió del nord d’Itàlia.

Nonne e Bisnonne organitzarà cada dos mesos trobades al voltant de la gastronomia i els vins italians: tallers de pizza, pasta, xerrades, desgustacions d’embotits, intercanvi de llengua italiana gastronòmic… La botiga del Piemont pretén convertir aquests esdeveniments en un referent de la gastronomia italiana al Maresme i fer del nou Mercat de Montgat us espai de trobada d’activitats.

Els interessats en l’esdeveniment, que durarà des de les 12 h a les 21 h, es poden apuntar des de l’aplicació Meetup o des de la pàgina de facebook de la botiga Nonne e Bisnonne.  L’acte és gratuït. Els assistents rebran 2 tikets degustació d’una gran varietat de pasta fresca farcida. El cost de la copa de vi del Piamont és d’1 euro. La cata, a càrrec de l’enòleg Oriol Artigas, tindrà lloc per la tarda, en un horari encara per confirmar (la informació estarà actualitzada a la pàgina de l’esdeveniment).

Per participar, rebre informació i formar part de la comunitat Pasta & Wines & Italian Food Lovers Maresme Nonne e bisnonne també es pot fer a través de l’enllaç de l’aplicació Meetup. En 10 dies, el grup ja aplega un centenar de membres, que s’anomenen Nonne Gastro Lovers.

LA BOTIGA

Nonne e Bisnonne és una botiga de pasta fresca artesanal, pizza, embotits, plats i productes italians de molta qualitat, regentada por un xef italià, en Renato, de la regió del Piemont. La producció de pasta es porta directament des de Torí fins a Montgat dos cops per setmana. El dia de l’esdeveniment s’oferiran descomptes del 25%. El membres del club Nonne disposen d’un 10% de descompte en tots els productes.

Servei de lliurament a domicili de dilluns a dissabtes. Està ubicada al recent inaugurat Mercat de Montgat (plaça de la Mare, s/n), un espai que aplega un Mercadona i 20 botigues amb productes de cuina de mercat.

Hi ha pàrking gratuït.

DIA

DISSABTE, 18 DE FEBRER

HORA

12:00 h a 13:00 h Cata de vins del Piemont amb Oriol Artigas. Cal reservar plaça Meetup o des de l’esdeveniment de la pàgina de facebook

12:00 h a 21:00 h Durant tot el dia de dissabte. 2 tikets/persona gratis per escollir entre la varietat de pasta farcida. 1 euro, la copa de vi del Piemont.

ON

A El Mercat de Montgat