9Ja tenim les guanyadores del concurs “fes la teva tapa”! Moltes felicitats!

Us deixem les fotos de les tapes guanyadores i les seves receptes per si us animeu a cuinar-les a casa.

 

1. Rotllets carbassó sorpresa

@mercecooker

Ingredients: carbassó, pebrot vermell, formatge tipus”philadelfia”, tonyina en llauna d’ oli oliva, cebulet. Salseta: sèsam, pell llimona, soja, un puntet vinagre, oli oliva o…. Sèsam torrat.

Temps: 40 mn

 

2. Rosa de remolacha con crujiente de quinoa, rúcula y feta con aliño de mostaza

@n3r3m

Foto distinta para un plato distinto, con una propuesta de tapa original y poco peculiar. Una tapa de rosa de remolacha con crujiente de quinoa, rúcula y feta con aliño de mostaza. Con paciencia e imaginación, creo que he conseguido hacer algo decente

Ingredientes:
1/2 remolacha cocida
1/4 vaso de quinoa
Un puñado de rúcula
Queso feta

Para la vinagreta:
2 cucharadas de aceite
1 cucharadita de mostaza de dijon
Sirope de dátiles/miel opcional

Tiempo preparación: 30 minutos ( cocer y hornear la quinoa) + 5 minutos preparación del plato

 

3. 𝐁oniatos asados con roquefort, semillas y granada

@maria_martinez_m

Ingredientes:
– 60 g de Roquefort
– 200 g de moniatos
– Aceite de oliva virgen
– 1 cebolleta tierna
– 1 cucharada de semillas de girasol
– 1 cucharada de semillas de calabaza
– Granada

Tiempo de preparación:
30 minutos

 

Moltes gràcies a tots els participants! Esperem que l’any que ve puguem celebrar la 5a edició a El Mercat de Montgat i poder gaudir de les tapes dels comerços!