Amb l’arribada de la tardor els dies són més curts i arriba el fred, però també tenim l’oportunitat de gaudir de nous sabors durant aquesta estació. A continuació us direm quins són els 5 aliments imprescindibles que haurien d’estar a la vostra taula.

1.Els Bolets:

Tots sabem que la tardor dona inici a la caça de bolets,ja siguin rossinyols, rovellons, ceps,etc. A més a més , els pots menjar de moltes maneres, a la planxa, a la brasa, saltejats, fregits, guisats, etc.

2.Les castanyes 

Són les primeres que ens venen al cap quan pensem en la tardor. Aquestes tenen un gran valor nutricional i són molt saludables, ja que tenen poques calories.

3.Els cítrics

SI vols fer front als refredats, protegeix-te amb ells, gràcies a la seva vitamina C. Les mandarines, taronges i aranja són les fruites de la tardor.

4. Els llegums

Amb l’arribada del fred a tothom li agrada menjar plats guisats de cullera. Ja siguin llenties, cigrons, mongetes, totes elles són indispensables en aquesta temporada, però també a l’hivern.

5. Els fruits secs

Ametlles, anacards, avellanes, pinyons són alguns dels fruits secs que heu d’incloure a la vostra dieta. Ja que són molt nutritius i energètics. Amb un parell cada dia ja n’hi ha prou.