Viu el carnaval amb El Mercat de Montgat!

Clica aquí per veure el resum de totes les activitats que es faran a El Mercat: https://ojeaqui.es/j9x0

*Les activitats estan sotmeses a modificacions i canvis degut a la situació actual.

 

CONCURS DE MÀSCARES

Del 4 a l’11 de febrer.

Organitza El Mercat de Montgat

Col·labora El CRIC

Fes la teva màscara de carnaval, que sigui original i divertida i puja-la a instagram amb #carnavalmercatdemontgat2021

Si no saps com fer i decorar la teva màscara, El Mercat et dóna algunes idees! A partir del dijous 4 de febrer, podràs recollir a qualsevol dels establiments del Mercat, una plantilla d’exemple perquè puguis fer la teva.

Pots participar fins l’11 de febrer a les 23.59h.

HI HAURÀ 2 PREMIS:

Infantil: lot de manualitats i pintures.

Adult: xec de 100€ per comprar als comerços del Mercat.

 

Anunciarem els guanyadors el divendres 12 de febrer per xarxes. Estigues atent i molta sort!

 

BASES DEL CONCURS DE CARNAVAL

ORGANITZADOR: MERKAMONTGAT S.L ( El Mercat de Montgat), amb CIF B55230973, situat a  Pl. de la mare S/N, 08390 de Montgat. Telèfon: 93 595 08 81. Mail: comunicacio@mercatdemontgat.cat

  1. La participació és voluntària i gratuïta.
  2. Durada: el període de participació en el sorteig és del 4-02-21 a les 00:00 h fins l’11-02-21 a les 23:59h.
  3. Objecte i sistema de participació: en el marc de celebració del carnaval,  El Mercat de Montgat durant el mes de febrer de 2021, en diferents espais publicitaris, cartellera, senyalística i canals online, es trobarà informació amb indicació de sorteig, que serà a través de les xarxes socials de El Mercat de Montgat.
  1. Premis: Hi haurà 2 premis (lot de manualitats i pintures i un xec de 100€ per comprar als comerços de El Mercat de montgat)
  2. Concurs: El concurs es realitzarà el 12-02-21 a les 10:00 h, i l’elecció dels guanyadors serà a càrrec de jurat format per membres de El Mercat i del CRIC (es valorarà la originalitat i el treball). S’escollirà 1  guanyador adult i 1 guanyador infantil i 2 guanyadors en reserva de cada categoria. En cas que el primer no sigui vàlid o bé no pugui assistir a recollir el premi, passarà per ordre als guanyadors en reserva.
  1. Guanyadors: El Mercat de Montgat comunicarà els noms dels guanyadors del concurs el mateix 12-01-21 a les 12:00h a través de la publicació dels noms de xarxes dels guanyadors, a les  pàgines de Facebook i Instagram del Mercat, per això ens autoritza expressament a aquesta publicació a través de l’acceptació de les presents bases. El Mercat de Montgat contactarà per missatge privat a través de xarxes amb els guanyadors, per confirmació i validació. Els guanyadors hauran de recollir el premi el 13-02-21 a les 12:00h a El Mercat de Montgat, o bé podrà enviar un representant el mateix dia i hora. En cas de no poder assistir, el premi passarà per ordre, als guanyadors en reserva.
  2. Dret modificació i exclusió: El Mercat de Montgat, es reserva el dret a modificar o cancel·lar les normes del sorteig durant la realització del mateix en cas que circumstàncies alienes al control de l’organització justifiquin aquest canvi, així com d’excloure de la promoció als participants que:  s’inscriguin amb comptes falsos o creades per a aquest efecte amb la finalitat de poder presentar més d’una participació;  de qualsevol forma fraudulenta o artificial que manipulin la seva participació en la present promoció; s’incompleixin les presents bases en qualsevol forma.
  3. Protecció de Dades: Merkamontgat S.l garanteix el compliment íntegre del Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 i de la Llei Orgànica 3/2018, de 8 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia de Drets Digitals, en el tractament de les dades personals recollides en la present promoció, en especial pel que fa a l’atenció de l’exercici dels drets d’informació, accés, rectificació, oposició i cancel•lació de dades personals dels concursants, que es poden exercir a través de comunicacio@mercatdemontgat.cat. Tanmateix, els guanyadors autoritzen al fet que el seu nom, cognoms i la seva imatge siguin publicats a la nostra pàgina web o xarxes socials o altres publicacions amb la finalitat de donar a conèixer els guanyadors i activitats de El Mercat de Montgat.
  4. Acceptació de les bases: La simple participació en el concurs implica l’acceptació de les presents bases, de manera que la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l’exclusió del participant i, com a conseqüència d’això, El Mercat de Montgat quedarà alliberat del compliment de l’obligació contreta amb aquest participant.

 

 

SORTEIG DE DISFRESSES

De l’11 al 17 de febrer.

Organitza l’Ajuntament de Montgat 

Col·labora El Mercat de Montgat

Participa al sorteig de disfresses que organitza l’Ajuntament de Montgat. El Mercat col·labora amb el premi d’un xec de 100€ per comprar als comerços de El Mercat de Montgat.

Disfressa’t i penja la teva foto o vídeo amb una coreografia a Instagram amb l’etiqueta #CarnavalMontgat2021 #CulturaMontgat #Montgat.

A les xarxes socials de l’Ajuntament hi trobareu la coreografia que es proposa ballar durant aquella setmana!

Per a més informació, consulteu la web de l’Ajuntament de Montgat.

 

 

CORRE, CAMINA, SALTA O VOLA, PERÒ FES LA CURSA SOLIDÀRIA

del 13 al 21 de febrer.

Organitza Montgat corre 

Col·labora El Mercat de Montgat

L’entitat Montgat Corre ha organitzat una cursa solidària de Carnaval que es podrà córrer de manera individual. podran escollir dos itineraris, un de 5 km o un altre de 10 km, que podran fer lliurement del 13 al 21 de febrer.

La recaptació es destinarà íntegrament a l’entitat ASPAMOTI.

 

Els participants s’han de fer una fotografia disfressats i penjar-la a Instagram amb #MontgatCorre #CursasolidariacarnavalMontgat #ASPAMOTI.

La inscripció tindrà una aportació mínima de 5 € que es podrà fer directament al compte corrent ES37 21000183 1602 0045 1729; en el mateix ingrés cal consignar el correu electrònic de la persona que s’inscriu a la cursa, i ja quedarà automàticament inscrita.

Tots els participants entraran en un sorteig d’una panera amb productes de El Mercat de Montgat.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 629096460 o bé escriure al correu de l’entitat montgatcorre@gmail.com, i també seguir el Club Esportiu Montgat Corre a Instagram @montgatcorre