El Mercat de Montgat us desitja una molt bona Festa Major!!!

Consulteu totes les activitats que es faran durant la Festa Major a El Mercat de Montgat!

 

Del 16 al 24 d’abril

RASCA I GUANYA DIGITAL ple de premis!

20 premis diaris en vals de 5€ de descompte! La resta de participants que no hagin guanyat el val, entraran directament al sorteig d’un patinet elèctric, si ens deixa les seves dades.

Per participar, escaneja el QR que trobaràs als cartells o a les pantalles digitals de El Mercat o directament clica aquí: https://clicaqui.es/2wjF9

Participa del divendres 16 al dissabte 24 d’abril!!! No et quedis sense premi!!!

Consulta les bases legals al següent link:

 

Del 19 al 30 d’abril

TROBA EL DRAC ALS COMERÇOS DE MONTGAT 

Un total de 40 comerços del poble, han amagat dracs als seus aparadors. Troba mínim 20 dracs. Cada drac porta inscrit un número al seu dors; apunta el número a la casella corresponent de la butlleta i quan en tinguis com a mínim 20, diposita la butlleta amb les dades complimentades a les bústies oficials que trobaràs a l’OAC, a El Mercat de Montgat, al “Filgat” del Turó i a “Òptica Principal” de les Mallorquines.

Si necessites més butlletes les pots demanar als mateixos comerços participants.

Entre tots els participants se sortejaran 2 vals de compra de 100€ cadascun. Un és per gastar als comerços participants del poble i l’altre val és per gastar a qualsevol dels comerços de El Mercat de Montgat.

En cap cas es podrà bescanviar el seu valor en efectiu. Es farà un únic sorteig on s’extrauran dues butlletes guanyadores. A cada persona afortunada se l’obsequiarà en un únic val. Els vals de compra caduquen el 23 de maig del 2021.

El sorteig tindrà lloc el 30 d’abril. La persona guanyadora serà contactada per telèfon i correu electrònic a partir de les dades que hagi deixat per escrit a la butlleta. En cas que aquesta persona no respongui els missatges, el premi es donarà per consumit.

Per a més informació, consulteu la web de l’Ajuntament.

Molta sort!

 

 

Dijous 22 d’abril (de 16:30h a 18:30h)

TALLER DE PAPIROFLEXIA

Fes la rosa i el punt de llibre de Sant Jordi a la plaça de El Mercat.

Inscripcions: cricmontgat@gmail.com

 

Dissabte 24 d’abril (a les 13h)

CONCERT DE MÚSICA

Amb “Dos gardenias in the night” a la plaça de El Mercat.