INFORMACIÓ SOBRE EL TRACTAMENT DE DADES

Qui és el Responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: MERKAMONTGAT, S.L.

CIF: B55230973

Direcció postal: C/ Joan Miró nº 12. 17252 – Sant Antoni de Calonge (Girona)

Correu electrònic: jordi.castro@mercatdemontgat.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Al centre comercial MERKAMONTGAT, S.L. tractem l’informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de promocionar la comercialització dels serveis, locals i productes del Centre comercial MERKAMONTGAT, S.L.

Així mateix, amb el seu previ consentiment, elaborarem un «perfil comercial», amb les dades que ens faciliti. I potencialment es poden prendre decisions automatitzades.

Durant quant de temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conserven (mentre es mantingui les obligacions administratives, en principi durant un plaç de 5 anys a partir de la última gestió).

Quina és la legitimació pel tractament de les seves dades?

La base legal pel tractament de les seves dades és l’acceptació de la nostra clàusula informativa i el lliure consentiment que ens ha expressat amb la seva signatura.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades no es comunicaran a cap altra professional ni empresa.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, sol·licitar la seva eliminació quan, entre d’altres raons, les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que varen ser recollides.

En certes circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, aleshores només es conservaran para exercir la defensa de reclamacions.

Així mateix, també sota motius relacionats amb una situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades.

MERKAMONTGAT, S.L. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem les obtenim directament de vostè.

Les categories de dades que es tracten són:

-Dades d’identificació

-Codis o claus d’identificació

-Adreces postals o electròniques

-Informació comercial

-Dades econòmiques

CONDICIONS LEGALS
Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, dels textos, de les imatges i de la resta de continguts inclosos en aquest web ha de comportar el previ i exprés consentiment per escrit de MERKAMONTGAT, SL.

Queden expressament prohibides, en tots els casos, la reproducció, còpia, comunicació pública, distribució, manipulació i qualsevol altra forma d’utilització de tot o part d’aquest web o de qualsevol dels seus continguts sense la prèvia i expressa autorització per escrit de MERKAMONTGAT, SL.

Aquest web pot contenir enllaços a pàgines externes de les quals MERKAMONTGAT, SL no es responsabilitza, com tampoc es responsabilitza dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests llocs. MERKAMONTGAT, SL pot modificar sense previ avís les característiques i les especificacions dels seus serveis, així com qualsevol altra informació recollida aquí, la qual no està subjecta a cap garantia de cap tipus. D’altra banda, MERKAMONTGAT, SL no és responsable de cap dany directe o indirecte que pugui ocasionar l’exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació o de l’ús que se’n pugui fer.

L’accés a aquest web no dota l’usuari de llicència o autorització per utilitzar, més enllà de l’ús estrictament personal, cap contingut, informació o servei existent al web ni li dóna cap dret que hi estigui relacionat, especialment els de propietat intel·lectual i industrial.

PRIVADESA
Les dades facilitades pels usuaris podran quedar recollides en fitxers automatitzats, el responsable dels quals és MERKAMONTGAT, SL (C/ Joan Miró 12. CP: 17252 de Calonge (Girona)) amb el CIF B55230973. La finalitat d’aquests fitxers és només de suport al soci/client. Els interessats podran exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les dades enviant una sol·licitud escrita i signada amb el nom, cognoms i DNI i amb les instruccions precises per a aquest efecte a l’adreça abans indicada o a l’adreça C/ Joan Miró 12. CP: 17252 de Calonge (Girona).

La tramesa dels formularis inclosos en el web implicarà el consentiment exprés de l’usuari per tal que MERKAMONTGAT, SL faci les cessions de les dades de caràcter personal de l’usuari a totes les persones que siguin necessàries per assolir les finalitats del fitxer automatitzat. Qualsevol informació, idea o material de qualsevol tipus que sigui remès a MERKAMONTGAT, SL per part de l’usuari serà considerat públic i no confidencial i podrà ser utilitzat lliurement per MERKAMONTGAT, SL.

DRETS
El copyright i els drets sobre tot el contingut del web pertanyen a MERKAMONTGAT, SL.

Baixa de la llista d’adreces electròniques: Si desitgeu donar-vos de baixa de la llista d’adreces electròniques, només heu de trametre un correu a info@mercatdemontgat.cat i fer la sol·licitud de baixa de la llista d’adreces.

Subscriu-te al nostre newsletter

Rebràs mensualment informació sobre el Mercat, noticies, activitats i promocions.

[contact-form-7 404 "Not Found"]