Al Mercat de Montgat tenim al Campió d’Espanya 2019 en gelateria artesana. Si voleu gaudir dels millors gelats artesans del mestre gelater Albert Soler, heu de venir a Can Soler.

Però per guanyar aquest premi, l’Albert Soler va haver de dedicar moltes hores de preparació i dedicació per sortir victoriós en el Campionat.

Aquesta història va començar amb la decisió de l’Albert de participar, en el Campionat d’Espanya de Gelateria. Aquest campionat tenia lloc a Madrid a la fira Inter Sicop del 23 al 26 de febrer de 2019.

Per aquest motiu l’Albert va marxar a Madrid amb totes les ganes i l’energia per guanyar i donar a conèixer la seva passió per l’elaboració dels gelats.

Van ser dies de molts nervis i de molta pressió, perquè el 25 de febrer és presentés el gelat “La gran piràmide d’Egipte”, que girava al voltant de la cultura egípcia.

I tant va agradar, que el mateix dia va resultar el guanyador del Campionat d’Espanya de Gelateria 2019, amb 6.503 punts.

Amb tota l’eufòria de la victòria, el 26 de febrer va impartir amb el seu germà Carles Soler, una ponència sobre les “Bases per elaborar un gelat ecològic”, que va ser tot un èxit.

En tornar a Barcelona, va comprovar tota l’estima que li tenen tant a Montgat com a Badalona tots els seus clients, amics i familiars.

Si veniu a Can Soler, podreu comprovar com l’establiment té el segell que simbolitza totes les hores de feina, creativitat i dedicació que li va dedicar l’Albert a aquest Campionat.

Durant aquests mesos l’haureu pogut veure en multitud d’ocasions per televisió i premsa, tant al programa Ben trobats, al teatre Zorilla  amb “Julia en la Onda” o fins i tot a La Vanguardia.

Sens dubte ha sigut una gran experiència que ha viscut l’Albert. Però com no li agrada estar-se quiet, s’ha embarcat en un nou repte: Liderarà l’equip Espanyol per a la Copa del Món de Gelateria 2020. Es tracta d’una competició bianual que se celebra dins del Sigep Rimini del 18 al 22 de gener de 2020 a Rimini.

Des del Mercat de Montgat l’hi desitgem molta sort en aquesta nova aventura.

Si voleu gaudir dels millor gelats artesans durant aquest estiu, heu de venir a Can Soler.