A LA COMUNITAT BOSCH CADA COP SÓN MÉS

Xarcuteries Bosch és un dels nostres botiguers del Mercat de Montgat, que es caracteritza per l’elaboració artesana i comercialització dels productes tradicionals de Cansaladeria-Xarcuteria.

Fa 10 anys es van adonar que qui no estava present a les xarxes socials no existia. Per això inicialment només volien tenir presencia a les diferents xarxes socials, duent a terme accions informatives sobre qui són, que fan i on són. A més a més s’ha anat informant de les noves parades de Xarcuteries Bosch per crear un vincle i mantenir un feedback entre els nostres clients i clientes.

Van aconseguir fer una base de dades amb els seus clients, gràcies a la targeta client amb la que van poder enviar la seva newsletter mensual. En aquestes newsletter s’informa els clients del concursos, nous productes, promocions, etc

Actualment gràcies a aquestes acccions, a la comunitat Bosch cada cop són més. Ja que a Facebook compten amb 2000 usuaris i més de 1000 seguidors a Instagram. I aquesta evolució és en sentit ascendent.

És per aquest motiu, que abans que finalitzi l’any volen donar un salt qualitatiu a nivell digital i crear la seva app per tal d’augmentar la seva presència a les xarxes social. Però el més importat per ells, millorar la seva relació i comunicació amb els seus clients.