ELS SERVEIS DE EL MERCAT DE MONTGAT

Els serveis de El mercat de Montgat

Des de El mercat de Montgat sempre volem oferir els millors serveis a tots els nostres clients. Avui dia són diversos els serveis que tots els clients poden utilitzar. Cada cop anem incorporant de nous, per a facilitar-vos la vostra estada al mercat. Ja que volem que gaudiu sempre de la millor experiència.

Un dels més pràctics és el servei de pàrquing gratuït durant 2h, molt beneficiós quan has de fer la compra , dinar o prendre alguna cosa amb els amics. Recordeu que també hi ha pàrquing per a deixar les vostres bicicletes.

Molts de vosaltres ja utilitzeu el nostre servei de punt de recàrrega per cotxe elèctric, amb el qual podeu fer les vostres compres de mentre que es carrega l’automòbil, en un moment.

Un altre és el nostre wifi gratuït a tot el mercat. Així esteu sempre connectats i podeu compartir les millors imatges de vosaltres al mercat en les vostres xarxes.

Per a mares i pares s’havíem de la necessitat de disposar de lavabos per a nens a part del d’adults, canviador de bolquers i d’un escalfador de biberons. Tots aquests serveis els podeu trobar al nostre mercat.

A més a més els nens s’ho passen d’allò més bé en la nostra zona de jocs infantils, després de sortir de l’escola i en temporada de vacances. Acosta’t i deixa que ells es diverteixen de mentre que tu et prens un refresc a la terrassa.

Des de El mercat de Montgat també pensem en garantir un accés fàcil i adaptat per aquelles persones amb mobilitat reduïda. Els quals poden gaudir del mercat des de qualsevol indret del mercat, gràcies a l’aplicació de serveis adaptats.

Per garantir la seguretat de tots els nostres botiguers i clients, El mercat de Montgat disposa de serveis de videovigilància. A més a més, per garantir la tranquil·litat de tots, a sobre del mercat s’han instal·lat la policia local de Montgat.

Per qualsevol dubte o problema generat, disposem d’un servei d’atenció al client 24h a disposició dels nostres clients i botiguers.

Tots ja coneixeu els diferents serveis de restauració i terrasses que hi han a El mercat de Montgat, els quals podeu gaudir d’ells durant tot l’any.

Potser un dels grans desconeguts és el servei #citypaq de Correus, amb el que podeu rebre i enviar els vostres paquets des del mercat.

I el servei estrella d’aquest mes és la “NEUS”, el servei de recollida de comandes d’Amazon. Aquesta és una de les grans novetats que hem incorporat al mercat durant aquest mes d’agost. Sense dubte sabem que us facilitarà molt la recollida de les vostres comandes.

Esperem que us siguin útils i gaudiu molt de tots els serveis dels quals disposem a El mercat de Montgat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies