ÉXIT ABSOLUT DELS CONCERTS AL MERCAT DE MONTGAT

Aquest mes de juliol hem pogut gaudir de bona música en directe al Mercat de Montgat, gràcies a l’actuació dels dos grups musicals els Retros i Dos gardeni@s Manu & Txema.

El primer concert va tenir lloc el 4 de juliol. Molts Mongatins us vau acostar al mercat, per gaudir de la gran actuació dels Retros. Sense dubte ens van fer passar una tarda de l’ho més entretinguda, amb les seves cançons. A continuació us deixem un recull de les imatges del concert i un petit troç de l’actuació.

 

 

I per terminar l’edició dels vespres al Mercat varèm gaudir de l’actuació de Dos gardeni@as Manu & Txema el passat 18 de juliol. Varen omplir les terrasses del mercat amb gent. Va ser l’acompanyament ideal de mentres que sopavèm o preníem alguna beguda o gelat.

 

Des del Mercat de Montgat us volem donar les gràcies per assistir als concerts però sobretot per gaudir de l’estiu al mercat.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies