A LA COMUNITAT BOSCH CADA COP SÓN MÉS

A LA COMUNITAT BOSCH CADA COP SÓN MÉS

Xarcuteries Bosch és un dels nostres botiguers del Mercat de Montgat, que es caracteritza per l’elaboració artesana i comercialització dels productes tradicionals de Cansaladeria-Xarcuteria.

Fa 10 anys es van adonar que qui no estava present a les xarxes socials no existia. Per això inicialment només volien tenir presencia a les diferents xarxes socials, duent a terme accions informatives sobre qui són, que fan i on són. A més a més s’ha anat informant de les noves parades de Xarcuteries Bosch per crear un vincle i mantenir un feedback entre els nostres clients i clientes.

Van aconseguir fer una base de dades amb els seus clients, gràcies a la targeta client amb la que van poder enviar la seva newsletter mensual. En aquestes newsletter s’informa els clients del concursos, nous productes, promocions, etc

Actualment gràcies a aquestes acccions, a la comunitat Bosch cada cop són més. Ja que a Facebook compten amb 2000 usuaris i més de 1000 seguidors a Instagram. I aquesta evolució és en sentit ascendent.

És per aquest motiu, que abans que finalitzi l’any volen donar un salt qualitatiu a nivell digital i crear la seva app per tal d’augmentar la seva presència a les xarxes social. Però el més importat per ells, millorar la seva relació i comunicació amb els seus clients.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies