La tornada a l’escola i a la rutina. 5 tips per afrontar aquest setembre amb força.

Ja ha arribat, ja el tenim aquí: El síndrome Post-vacacional.

Després d’unes setmanes de vacances, gaudint de viatges, temps en família o, simplement prenent-nos un respir, hem de tornar al nostre dia a dia. Per això, us volem deixar alguns consells per iniciar la rutina amb més força que mai:

Torna a la rutina a poc a poc: Si no vols que el setembre et passi lent i feixuc, el millor és incorporar-te a la rutina lentament. Comença per despertar-te d’hora un parell de dies abans d’acabar les vacances, el teu cos t’ho agrairà. No et carreguis de feina ni de plans el primer dia.

Aprofita la força que has recuperat durant els dies de descans: Quan tornes de vacances és quan tens el cap més clar. Aprofita-ho per iniciar feines creatives, planejar tot l’any laboral i organitzar-te de manera que el teu «jo» relaxa’t ho vegi clar. Un cop entris un altre cop de ple a la rutina del dia a dia, ja no veuràs moment per fer res.

Motiva a la família amb la tornada a la rutina: Si hi ha nens a casa, comenceu a preparar la tornada a l’escola: Mireu-vos els llibres, prepareu i compreu tot el material que us faci falta i, en definitiva, creeu emoció i ganes davant aquest nou any ple d’aventures i aprenentatge que els hi espera. D’aquesta manera, a ells també se’ls hi farà menys dur.

Torna a la normalitat dels menús: Després dels mesos d’anar amunt i avall, omplir-nos de gelats i orxata i tastar totes les guinguetes de la platja, arriba l’hora de deixar espai a la nevera per la dieta sana i equilibrada. Vine a El Mercat de Montgat, passeja’t per totes les parades i decideix quin menú et convé més!

Sigues positiu: Encara que se’ns faci costa amunt, hi ha moltes coses bones de tornar a la rutina. Busca-les, fes-te una llista mental i gaudeix-les. El setembre és el millor moment per plantejar-nos nous projectes i noves activitats que ens omplin al dia a dia.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies