La recepta: Espinacas a la catalana

Aquest setembre toca posar-se les piles i tornar a l’alimentació bona i sana. Un dels aliments de temporada són els espinacs i avui us portem una de les receptes més bones i tradicionals catalanes que coneixem: Espinacs a la catalana.

Dificultat: Baixa
Temps
: 30 minuts
Ingredients:
2 manats d’espinacs frescos que són boníssims a Fruites i Verdures Nicolás y Andrés
2 dents d’all
20gr. Panses remullades, que podeu trobar a Surinyach Pasta i Gra
20gr. Pinyons també de Surinyach Pasta i Gra
oli d’oliva verge,
pebre
sal

Elaboració:
1. Per començar, netegem bé els espinacs. Normalment tenen molta sorra, així que ho haurem de fer a consciència.

2. Un cop nets, els tallem una mica i els posem a bullir en una olla amb aigua i sal. Els afegim quan l’aigua comenci el bull i els deixem 10 minuts.

3. Un cop bullits, els escorrim bé. Un truc és premsar-los directament en l’escurridor amb una forquilla. Els deixem reposar perquè treguin tot el líquid.

4. Agafem les dents d’alls, els pelem i els laminem. Posem una paella amb un raig d’oli i els daurem. Reserveu-los perquè no es cremin.

5. A la mateixa paella, afegim els pinyons. Hem d’estar atents perquè es cremen molt ràpid.

6. Un cop dauradets, afegim els espinacs, les panses i l’all. Ho barregem bé i ho mesclem bé. Ho saltegem una mica i ja està llest per servir.

Observacions

Aquest plat podria ser un plat únic d’un àpat, però si voleu afegir una mica de carn, es pot posar una mica de cansalada viada o pernil salat per acompanyar.

També li podeu incorporar una mica de ceba caramel·litzada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies