Dissabte, 9 de Juny, arriba l’Storytime de Kids&us a El Mercat de Montgat

Dissabte, 9 de juny al matí, els més petits podran gaudir de l’hora del conte en anglès ofert per l’escola d’idiomes Kids&Us.
L’Storytime consisteix en la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari, per tal que els més petits puguin gaudir del teatre en anglès. Les històries estan pensades i elaborades per l’equip docent del centre per tal d’aconseguir petites històries entretingudes i de fàcil comprensió i que permetin la interacció entre els actors i el públic. Aquesta activitat va dirigida a nens de 3 a 8 anys.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies