7 idees de regals pel dia de la Mare que pots trobar a El Mercat de Montgat

7 idees de regals pel dia de la Mare que pots trobar a El Mercat de Montgat

El primer diumenge de Maig és el dia de la mare i com ja sabeu, de mare només hi ha una. Per això, ens encanta agrair-li tot el que ha fet per nosaltres i l’amor que mostra dia a dia. A El Mercat de Montgat podràs trobar diferents alternatives per fer un regal com es mereix, i avui us donem algunes idees:

– Sopar Japonès: Si la teva mare és fan del japonès, a Fusion Sushi trobareu un gran assortit de productes del Japó i molt de sushi boníssim. Així que si la voleu sorprendre amb un sopar inspirat en el Japó, a El Mercat de Montgat trobareu tot el que necessiteu.

– Massatge relaxant: No hem d’oblidar que una de les coses més necessàries per a una mare és el moment de desconnexió. A Dandebio hi ha diferents teràpies i massatges relaxants que poden convertir-se en el millor regal.

– Una sessió de bellesa: Una altra opció és reglar-li un val de la perruqueria Marco Aldany, on podrà des d’arreglar-se el cabell, fins a canviar el color o fer-se un tractament de millora capil·lar.

– Sopar o dinar: Potser el millor regal és passar una estona junts, ja que el dia a dia ens deixa pocs moments per xerrar. Un sopar o un dinar a Kiki‘s Frankfurt o a Cuina de Mercat és la millor idea i a més, ara que els vespres són més llargs i sembla que la calor ha arribat per quedar-se.

– Un llibre:Mima podeu trobar alguns èxits literaris del moment. Si a la teva mare li agrada llegir, consulteu els títols que tenen i ja teniu el regal ideal.

– Alguna peça per decorar la casa:Casallar Montgat tenen coses molt maques per decorar la casa. Des d’un marc de fotos original, fins a rellotges de sorra o elements decoratius preciosos, que faran que el dia sigui més alegre.

– Un tractament d’estètica avançada: Si la teva mare és presumida, també podeu consultar els tractaments d’estètica avançada que ofereixen Seven Secrets.

 

Esperem haver-vos inspirat per als regals del dia de la mare i si teniu més idees comenteu-nos-ho als comentaris!