L’entrevista: Griselda de Dandebio

Amb el llançament de la nova revista digital d’El Mercat de Montgat, obrim un cicle d’entrevistes als nostres paradistes. Aquest mes de març comencem amb la Griselda, propietària de la botiga Dandebio.

La Griselda és una professional emprenedora que va començar amb la botiga el Novembre del 2016 coincidint amb l’obertura del Mercat. Dandebio ha suposat un abans i un després en la seva vida professional, ja que ara es dedica al que realment l’apassiona: L’aromateràpia, les teràpies naturals i els productes ecològics.

Griselda, explica’ns una mica que és Dandebio i quins serveis i productes podem trobar a la botiga:
– DandeBio és un Espai de Salut. Oferim productes ecològics i saludables d’alimentació, de cosmètica, de suplementació i de fitoteràpia. A més, tenim una carta de teràpies i tractaments que van des de consultes de nutrició, naturopatia, acupuntura i coach nutricional, fins a massatges súper relaxants, passant per massatge terapèutic i shiatsu.

– En quin moment vas decidir que volies deixar la feina d’oficina per dedicar-te als productes ecològics i les teràpies naturals?
Doncs com les coses no passen perquè si, va coincidir amb què la meva situació havia canviat; just havia acabat els meus estudis d’aromateràpia i iniciava els d’herbodietètica, quan va sorgir l’oportunitat de presentar la meva candidatura per la botiga d’El Mercat de Montgat.

– I actualment, com et sents amb aquest canvi?
– Genial!!! Estic encantada. Tenim uns clients súper macos dels quals anem aprenent cada dia. Després d’una mica més d’un any, la valoració és molt bona. Cada cop tenim més clients i més serveis i productes per oferir-los-hi, i el que no tenim els hi portem en 24 -48 hores. El que busquem és la seva satisfacció.

– Dandebio és un nom molt elegant, quin és el significat?
DandeBio és una barreja de Dandelion (Dent de Lleó en anglès), aquella planta que bufes per demanar desitjos i Bio. El nostre logo si t’hi fixes bé és una Dent de Lleó.

– Què poden trobar a Dandebio aquelles persones que vinguin a la botiga?
Doncs sobretot podeu trobar el nostre assessorament. Hi ha gent que no entra a la botiga perquè no sap per on començar el canvi cap a una alimentació saludable. Nosaltres estem per ajudar-los. Ens poden preguntar sense cap tipus de problema. Realment és això el que ens apassiona.

– Quins tipus de productes són els que veieu que generen més interès?
Personalment m’encanta l’Aromateràpia i d’ençà que vam obrir he intentat explicar a la gent tots els beneficis que ens aporten els olis essencials. La gent que ho ha començat a provar o que ha vingut a algun taller dels que fem també s’ha enganxat.

– A més de productes, també teniu un bon ventall de teràpies naturals, massatges i altres serveis orientats a millorar la salut dels vostres clients. Quins són i com poden ajudar a millorar el dia a dia?
Oferim assessorament nutricional a través de consultes de: Nutricionista, Coach Nutricional i Dietista.
Per altres patologies derivades d’aquesta vida que portem avui en dia tenim acupuntura (per l’estrès i l’ansietat entre d’altres), shiatsu i massatge corporal (per temes musculars, posturals, esportius, etc.)
I si voleu gaudir d’una estoneta per a vosaltres, tenim opcions com el Kobido, que és un lífting facial japonès, el Ritual Holístic Benestar o bé l’Intuitive Aroma Massage. Totes les opcions són un regal pels sentits i de tant en tant ens ho mereixem.

– Griselda, tinc entès que ets una persona inquieta que t’has format molt per poder donar el millor assessorament als clients de Dandebio. Què els hi recomanaries a les persones que voldrien profunditzar més aquest sector?
És molt important fer allò que t’agrada i a vegades costa trobar-ho. Una vegada ho trobes és posar el temps i energia amb això. Amb els nostres tallers es pot fer un petit tastet. Tenim una clienta que va fer un dels nostres tallers i que ha iniciat els seus estudis els caps de setmana.
Ara estem preparant de cara a després de Setmana Santa un taller per un dissabte amb l’Escola Internacional d’Aromateràpia molt, molt interessant. Si voleu estar al corrent, seguiu-nos per Facebook o Instagram.

Moltes gràcies pel teu temps!