Arriba la primera edició de la Nit de Tapes a El Mercat de Montgat

El dissabte 30 de Setembre arriba la primera edició de la  Nit de Tapes al Mercat de Montgat. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montgat, es celebrarà una festa per a tot el poble on es degustaran les tapes ofertes per les parades del centre.

A partir de les 20h del vespre s’iniciarà la festivitat on els assistents podran gaudir de diferents actes gastronòmics i lúdics, acompanyats de música en directe. L’objectiu de l’esdeveniment és obsequiar al poble d’una vesprada gastronòmica plena de diversió, actes i, sobretot, bon menjar.

Durant la jornada es crearan dos espais diferenciats. Per una part, trobarem la plaça del Mercat on els restaurants tindran una barra per servir les tapes i les begudes. A més hi trobarem un dels escenaris de música en directe. Per una altra banda, les parades de l’interior del Mercat oferiran les seves pròpies tapes, amb Show Cooking inclòs i un segon escenari amb música.

Els preus de les tapes i les begudes són simbòlics: 2,5€ la tapa i 1,5€ la beguda. A més, tots els assistents podran participar en el sorteig d’una panera amb productes d’El Mercat de Montgat.

L’aparcament serà gratuït durant l’esdeveniment!

Leave a Comment